Disclaimer

Alle informatie op deze website – Café NJOY – wordt te goeder trouw gepubliceerd en uitsluitend voor algemene informatiedoeleinden. Café NJOY geeft geen garanties over de volledigheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van deze informatie. Elke actie die u onderneemt op basis van de informatie die u op deze website vindt (Café NJOY), is strikt op eigen risico. Café NJOY is niet aansprakelijk voor verliezen en/of schade in verband met het gebruik van onze website.

Vanaf onze website kunt u andere websites bezoeken door hyperlinks te volgen naar dergelijke externe sites. Hoewel we alleen kwaliteitslinks naar nuttige en ethische websites proberen te verstrekken, hebben we geen controle over de inhoud en aard van deze sites. Deze links naar andere websites impliceren geen aanbeveling voor alle inhoud die op deze sites wordt gevonden. Site-eigenaren en inhoud kunnen zonder kennisgeving wijzigen en kunnen zich voordoen voordat we de gelegenheid hebben om een link te verwijderen die mogelijk ‘slecht’ is geworden.

Houd er ook rekening mee dat wanneer u onze website verlaat, andere sites mogelijk verschillende privacybeleidsregels en voorwaarden hebben die buiten onze controle vallen. Zorg ervoor dat u ook de privacybeleidsregels van deze sites en hun “Algemene voorwaarden” controleert voordat u zaken doet of informatie uploadt.

Toestemming

Door onze website te gebruiken, stemt u hierbij in met onze disclaimer en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Bijwerken

Als we dit document bijwerken, wijzigen of wijzigingen aanbrengen, worden die wijzigingen hier prominent geplaatst.


Aarzel niet om contact op te nemen als u nog verdere vragen heeft of aanvullende informatie nodig heeft!